Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Economiei, PREMIERĂ absolută: S-a opus indemnizaţiilor de mii de euro ale membrilor AGA Electrica

PS News
Virgil Popescu

Ministrul Eonomiei, Energiei şi Mediului de Afaceri a declarat vineri, la plecarea de la conferinţa Focus Energetic, că a participat joi, la întrunirea Consiliului de Administraţiei al Electrica şi s-a opus indemnizaţiilor de mii de euro ce urmau să fie votate pentru membrii consiliului.

Citește și: Florin Iordache, ieșire INCENDIARĂ, după scandalul Dăncilă - Manda: Nu ne e RUȘINE cu Viorica Dăncilă. Va face o figură frumoasă

"M-am dus pentru că mi se părea că acele clauze pe care vor să şi le pună nu aveau ce căuta acolo. Am spus, 3.680 de euro salariul brut indemnizaţie pentru cei din Consiliul de Administraţie plus 1.200 pe şedinţă mi se pare mult prea mult. Ca să mai iei încă 12 salarii pentru o clauză de neconcurenţialitate, că nu te mai duci la altă companie şi vrei şi o asigurare pe încă trei ani după ce ai plecat - toate acestea mi se par mult prea mult pentru o companie care totuşi nu are o anvergură regională sau multinaţională", a spus ministrul.

Ministrul spune că diferenţa de remuneraţie este foarte mare faţă de alte companii de acelaşi fel.

"M-am uitat şi eu 3.600 de lei este o indemnizaţie la o altă companie similară pentru un consiliu de administraţie, deci o diferenţă foarte mare", a adăugat Virgil Popescu.

Acționarii Electrica au respins, în cadrul adunării generale de miercuri, acordarea bonusurilor propuse pentru conducerea companiei, unde la care a participat ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, fiind prima dată când un ministru participă la o ședință AGOA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.