Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Educației: 'Am fost somați și amenințați să oprim această campanie de informare'

Pinterest
profesori tabla

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, susține că a primit sute de mesaje de amenințare după ce a derulat campania de informare în școli în privința vaccinului anti-Covid-19. Ministrul nu a precizat cine a transmis aceste mesaje.

„Sunt păreri împărțite și diverse. Părinții spun că s-ar simți conforbabili dacă profesorii ar fi vacinați, dar am primit și contra. O să analizăm și o să vedem. Posibilitatea de vacinare la cei din clasa a XII-a e foarte mare.

Am fost somați, mai mult sau mai puțin oficial, dar am fost somați să oprim această campanie de informare. Sunt sute de mesaje. Nu o să pun accent pe amenințări. Sunt mii de mesaje. Și pentru mine e greu de înțeles, mai ales dacă vin din partea unor persoane care beneficiează de educație”, a spus Sorin Cîmpeanu, la postul Digi24.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural' .

Potrivit lui Cîmpeanu, până joi s-au vaccinat aproape 153.000 de cadre didactice, dar de două săptămâni progresele sunt lente. În total, sunt 350.000 de angajați în sistem.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.