Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Energiei, invitat în plenul Camerei Deputaţilor, la 'Ora Guvernului', îpe 7 mai

Anton Anton

Ministrul Energiei, Anton Anton, va fi invitat, în 7 mai, la ”Ora Guvernului” în plenul Camerei Deputaţilor.

Acesta va fi chemat la dezbatere în plenul Camerei Deputaţilor, la solicitarea USR, care a fost aprobată miercuri de Biroul permanent.

Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a anunţat vineri că nu a primit, până în prezent, decizia Consiliului Concurenţei cu privire la investigaţia desfăşurată şi care priveşte încălcări ale legislaţiei în domeniul concurenţei de către operatori de distribuţie a energiei electrice concesionari şi întreprinderi furnizoare de contoare şi echipamente de măsurare a energiei electrice. ANRE menţionează însă că atunci când o va primi va declanşa procedurile privind calculele de modificare a tarifelor de distribuţie, în sensul reducerii lor, anunță News.ro.

Preşedintele Consiliului Concurenţei, Bogdan Chiriţoiu, a declarat joi că tarifele de distribuţie a energiei electrice ar putea scădea în viitor, după ce consumatorii au fost efectaţi de faptul că mai multe firme din sector s-au înţeles în decursul anilor, ”au umflat” preţurile şi au trucat licitaţiile. Decizia urmează să fie luată de ANRE, instituţia care aprobă tarifele de distribuţie şi care va stabili şi prejudiciul creeat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.