Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Energiei: Mi se cere DEMISIA. Nu e prima oară

Victor Grigorescu

Ministrului Energiei, Victor Grigorescu, i se cere demisia. Pe pagina de Facebook, Victor Grigorescu îi răspunde liderului PNL Gorj, Dan Vâlceanu, spunând că solicitarea politicianului gorjean a venit într-un moment în care companiile sunt întărite, iar primii care pierd sunt "politicienii conectaţi la ţeava de bani".

"Mi se cere demisia din Gorj! Nu e prima oară şi sunt convins că nu va fi nici ultima oară. De data asta e un lider PNL, până acum mă obişnuisem cu cei de la PSD. Ce-i drept acţiunile transpartinice nu sunt monopolul Capitalei, aşa cum nici afacerile cu companiile statului nu se fac doar la centru. Ce e însă o constantă în aceste afaceri e faptul că statul pierde mereu şi cei care plătesc sunt angajaţii obişnuiţi", scrie ministrul Energiei, Victor Grigorescu, pe contul personal de Facebook.

Doliu în lumea filmului: Actorul care l-a jucat pe 'Marele Lebowski' a murit

"Sigur că în calitate de afacerişti oneşti care au făcut afaceri colosale cu Complexul Energetic Oltenia nu aveau de ce să se îngrijoreze că propriile lor acte afectează compania şi angajaţii ei. Grija aceasta îi macină doar când îmbracă haina de politician. Ipocrizia îngrijorărilor politice din Gorj îmi aminteşte, ca într-un plagiat simbolic, de sfatul sulfuros de acum câţiva ani prin care ni se cerea să ne <întărim> statul. Ei bine, da, domnilor, ne întărim companiile acum şi primii care pierd de data aceasta sunt politicienii conectaţi la ţeava de bani", mai scrie Grigorescu.

Tăriceanu vs. DNA. Președintele Senatului a ajuns la ÎCCJ

În opinia acestuia, "cei care plâng acum de grija angajaţilor de la CEO (ca şi în alte companii din energie) sunt cam toţi responsabili de situaţia în care ne aflăm".

"În Oltenia se făceau afaceri dubioase de ani de zile şi nu e ca şi când nu ar fi ştiut toată lumea ce se întâmplă. Au început să apară dosarele penale şi vor apărea şi mai multe. Din păcate, un dosar penal nu se face pe vorbe, aşa cum se dau declaraţiile ipocrite. Iar în ceea ce îl priveşte pe liderul PNL care s-a trezit acum îngrijorat de situaţia de la CEO, aş dori să îi transmit că pentru a ţine lecţii ai nevoie de statură morală, iar în cazul dumnealui cred că acest aspect îi lipseşte cu desăvârşire. Mai mult, cred că ar fi cazul să se preocupe să găsească răspunsuri oficiale la modul în care firmele în care e acţionar au reuşit să aibă contracte de milioane cu CEO", adaugă ministrul Energiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.