Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Energiei: 'România este o ţară binecuvântată, iar poporul român este ales să fie exemplu de cinste, creativitate şi omenie pentru o lume întreagă'

INQUAM Photo - Octav Ganea
Sebastian Burduja

Ministrul Energiei: 'România este o ţară binecuvântată, iar poporul român este ales să fie exemplu de cinste, creativitate şi omenie pentru o lume întreagă'

Ministrul Energiei Sebastian Burduja afirmă, în mesajul transmis de Ziua Naţională, că România este o ţară binecuvântată, iar poporul român este ales să fie exemplu de cinste, creativitate şi omenie pentru o lume întreagă.

”La Mulţi Ani, România! La Mulţi Ani, români dragi şi minunaţi de pretutindeni! România este o ţară binecuvântată, iar poporul român este ales să fie exemplu de cinste, creativitate şi omenie pentru o lume întreagă.”, a scris Burduja pe Facebook, relatează News.ro.

El invocă o declaraţia a lui Ion I.C. Brătianu din 1918: “De o mie de ani aşteptam şi aţi venit ca să nu ne mai despărţim niciodată. Sunt clipe în viaţa unui neam de fericire atât de mare că răscumpără veacuri întregi de dureri”.

”Aşa să ne ajute Dumnezeu! Înainte, împreună”, încheie ministrul Energiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.