Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Finanțelor explică românilor pașii de urmat dacă sunt refuzați de banci pentru amânarea plății ratelor

captura Facebook
Florin Citu

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a prezentat, pe Facebook, normele MFP, în  cazul în care românii sunt refuzați de către o instituție financiar-bancară privind amânarea plății ratelor. Normele vizează, în speță, sesizările asupra posibilelor nereguli ale băncilor, formulare de sesizare a MEP pe care le puteți găsi aici.

Citește și: Bucureștenii spun că nu pot respira din cauza aerului poluat! Ministrul Mediului: 'Arde fosta fermă de porci din Periș'

„Asa cum am promis, urmarim implementarea normelor MFP. In cazul in care ati fost refuzati de o institutie financiar -bancara:

Formularul pentru sesizări legate de amânarea ratelor la credite acordate de instituții de credit și instituții financiare nebancare este disponibil pe site-ul: https://aici.gov.ro

Sesizările vor fi analizate de către conducerea MFP cu celeritate, astfel încât să identificăm instituțiile care nu respectă prevederile OUG 37 și normele de aplicare.

Platforma https://aici.gov.ro are ca scop facilitarea accesului cetățeanului la serviciile publice prin eliminarea timpului de deplasarea până la instituție, a contactului fizic direct cu personalul instituției și prin reducerea timpului de răspuns.

@Autoritatea pentru Digitalizarea României va inrola, etapizat, toate instituțiile publice din Români în platforma https://aici.gov.ro”, se arată pe pagina de Facebok a lui Florin Cîțu.

Asa cum am promis, urmarim implementarea normelor MFP. In cazul in care ati fost refuzati de o institutie financiar...

Publicată de Florin Cîţu pe Miercuri, 8 aprilie 2020

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.