Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul francez de Interne face mărturii cutremurătoare: Un atentat inspirat de cel din 11 septembrie 2001 dejucat de serviciile secrete

Motion Array
Franta steag

Ministrul francez de Interne, Christophe Castaner, a declarat, în cadrul unui interviu acordat postului de televiziune France 2, că serviciile franceze de informații au reușit să prevină un atentat terorist inspirat de cel de pe 11 septembrie 2001 din Statele Unite, potrivit Le Figaro, potrivit Mediafax.

„Un individ care voia să se inspire din atentatele de pe 11 septembrie și avioanele care au distrus turnurile World Trade Center a fost interceptat cu succes de către serviciile noastre”, a spus ministrul.

Citește și: Rareș Bogdan se amuză pe seama Vioricăi Dăncilă: ‘Ce-i asta, Tom și Jerry?’

„Acesta era planul său, să organizeze un atentat ca acela, iar serviciile noastre au făcut tot ceea ce a fost necesar pentru a-l împiedica”, a adăugat Castaner.

Potrivit acestuia, suspectul a fost arestat în luna septembrie, cu puțin timp înaintea atacului de la o secție de Poliție de la Paris, în urma căruia patru persoane au murit după ce au fost înjunghiate de un bărbat convertit la islam și radicalizat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.