Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Justiției taie în carne vie: anunță un nou șef la penitenciare

Ministerul Justitiei
Raluca Pruna

Ministrul Justiției, Raluca Prună, și-a atins un obiectiv mai vechi și l-a îndepărtat din funcție pe directorul Administrației Naționale a Penitenciarelor, Claudiu Bejan. Oficial, acesta și-a depus dosarul de pensionare, decizie grăbită de criza prelungită a grevelor din penitenciare.

Ne aducem aminte că la începutul mandatului de ministru, Raluca Prună a cerut public demisia lui Bejan, însă acesta a refuzat. Ulterior, ministrul Justiției a recunoscut că s-ar fi înșelat, dar relația dintre cei doi era una mai mult decât tensionată, lucru observabil la fiecare ieșire publică.

În urma deciziei lui Bejan de a se pensiona, ministrul Justiției a anunțat că directorul interimar al Administrației Naționale a Penitenciarelor din va fi Marius Vulpe, actualul director al penitenciarului din Iași. Acesta este chiar penitenciarul unde a început revolta deținuților.

De asemenea, Raluca Prună a mai precizat că la începutul săptămânii viitoare va fi demarată consultarea publică pe tema reglementării situației din penitenciare.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.