Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Justiției anunță repatrierea unui alt fugar celebru al României: Deja l-au dus la Rahova

gov.ro
Alina Gorghiu

Ministrul Justiţiei Alina Gorghiu a anunţat că, vineri, a aterizat avionul care l-a adus, din Iordania în România, pe Romeo Marian Ursu, fiul lui Romeo Ursu, pentru a executa în penitenciarele din România o pedeapsă privativă de libertate. El a fost condamnat definitiv, în 2011, la 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi de favorizare a infractorului.

„Săptămâna şi fugarul. Ieri, a aterizat avionul care l-a adus, din Iordania în România, pe Romeo Marian Ursu (fiul lui Romeo Ursu), pentru a executa în penitenciarele din România o pedeapsă privativă de libertate”, a afirmat Alina Gorghiu, potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Justiţiei.

Ea a reamintit că „acesta a fost condamnat definitiv, în 2011, la 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi de favorizare a infractorului”.

„Organele de poliţie competente l-au transportat la Penitenciarul Rahova. Mulţumesc tuturor autorităţilor care depun eforturi pentru a-i aduce în România pe toţi cei care încearcă să se sustragă justiţiei naţionale sau executării pedepselor!”, a completat Gorghiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.