Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Marcel Boloș recurge la citate biblice pentru a încuraja absorbția fondurilor europene

Inquam Photos/ Octav Ganea
Marcel Bolos

Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene (MIPE) le-a atras atenţia operatorilor de apă, miercuri, că "nu suntem fruntaşi" la absorbţia banilor europeni. Marcel Boloş, care este şi preot, s-a folosit şi de o trimitere biblică pentru a impulsiona atragerea de fonduri.

"Nu suntem însă fruntaşi la absorbţie. Acest lucru vă spun cu oarecare strângere de inimă, pentru că este, dacă vreţi, şi un mesaj, un îndemn la mobilizare. Avem această sumă şi acest buget uriaş alocat de 11,5 miliarde euro pentru contractele de finanţare", a declarat ministrul, la Expo Apa, cel mai mare eveniment din Sud Estul Europei dedicat industriei apei.

Marcel Boloş, care este şi preot, s-a folosit şi de o trimitere biblică pentru a sublinia importanţa apei şi a gestionării acestei resurse.

"Cât priveşte apa şi importanţa ei, să ştiţi că ea este cu adevărat o importanţă biblică. Pentru cei care mă cunosc, ştiu de ce spun acest lucru. Pentru că acolo, în Biblie, spune un lucru extraordinar de important şi 'duhul lui Dumnezeu se purta pe deasupra apelor'. Deci Dumnezeu a creat apa. Deci grija noastră pentru apă şi pentru ceea ce înseamnă, dacă vreţi, managementul apei este de importanţă biblică şi de aceea trebuie să avem grijă de ea", a mai afirmat ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.