Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Mediului așteaptă dezlegarea lui Iohannis: 'UDMR nu iese de la guvernare. Vedem ce se întâmplă mâine la Cotroceni'

Mediafax
UDMR Barn Tanczos Kelemen Hunor

UDMR nu iese de la guvernare, spune luni seara ministrul Mediului, Tanczos Barna: „Noi avem această solicitare de a reveni în cadrul protocolului agreat și de a merge mai departe în această coaliție”.

„UDMR nu iese de la guvernare. Negocierile continuă. Protocolul astăzi încă este în vigoare. Vedem ce se întâmplă mâine la Cotroceni cu ocazia consultărilor”, spune Tanczos Barna, potrivit Mediafax.

El solicită revenirea la protocolul agreat.

„Suntem mulțumiți de dl. Ciolacu. Am avut o colaborare foarte bună ca președinte al Camerei Deputaților, suntem mulțumiți de colaborarea cu PSD, la fel de mulțumiți de colaborarea cu PNL. Varianta propusă, într-adevăr, iese din protocol. Noi avem această solicitare de a reveni în cadrul protocolului agreat și de a merge mai departe în această coaliție”, încheie Tanczos Barna.

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, că dacă Uniunea pierde Ministerul Dezvoltării la rotativă nu va mai rămâne în Executiv.

„Eu am spus că fără Ministerul Dezvoltării nu putem să continuăm. Asta cunoaște și domnul Ciolacu”, a spus Kelemen Hunor, președinele UDMR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.