Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Mediului îi spunea Gabrielei Firea să lase scrisorile, iar acum trimite el scrisoare către CSAT

Inquam Photos - George Călin
Inquam Costel Alexe

Ministrul Mediului Costel Alexe a afirmat, referitor la solicitarea Gabrielei Firea ca problema poluării să fie discutată în CSAT, că o scrisoare a fost trimisă deja pentru a fi inclusă pe agenda discuțiilor această temă, precum și cea despre starea pădurilor.

Citește și: VIDEO Râzi cu lacrimi! Ariel Chiș, locul 2 pe lista candidaților USR la Consiliul General al Capitalei, se prezintă ca 'Mica Sirenă, cam oligofrenă'

El i-a cerut primarului general al Capitalei să lase scrisorile şi să facă ceva pentru poluarea din Bucureşti, informează Mediafax.

„Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor a făcut o scrisoare către CSAT pentru a include dincolo de managementul pădurilor şi starea pădurilor şi calitatea aerului pe agenda CSAT. Doamna Firea în loc să facă scrisori ar fi trebuit să îşi citească planul integrat de calitate a aerului şi să îl implementeze pentru că are şi resurse financiare, are putere, trebuie doar să vrea şi să poată”, a afirmat Costel Alexe, sâmbătă, la evenimentul „România plantează pentru mâine”, prima plantare din campania OMV Petrom.

El a adăugat că de vină pentru poluarea aerului este chiar Gabriela Firea.

„Astăzi doamna Firea spune că Ministerul Mediului ştie cine este cel care a provocat poluarea e duminică spre luni. Da, aşa cum Ministerul Mediului a afirmat şi în ianuarie şi în februarie şi în martie, cel care a eşuat în ceea ce priveşte calitatea aerului din Bucureşti este primăria Capitalei şi doamna primar Firea pentru că dacă ar fi implementat toate acele măsuri pe care şi le-a asumat în şedinţa de Consiliu general nu am fi avut poluarea nici de luna trecută nici de acum două luni şi evident nu am fi avut aceste valori din ce în ce mai mari în ultimii 3-4 ani de zile”, a conchis Alexe.

Primarul general, Gabriela Firea, a anunţat, marţi, că i-a solicitat preşedintelui Klaus Iohannis ca situaţia poluării din Bucureşti să fie analizată în cadrul unei şedinţe a CSAT.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.