Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Muncii anunță noi ajutoare: banii merg către românii lăsați fără avuții de inundații

Facebook
Raluca Turcan

Ministrul Muncii Raluca Turcan a anunţat că 82 de familii şi persoane singure din şapte judeţe vor primi ajutoare pentru inundaţii în valoare de 259.500 lei

„82 de familii şi persoane singure din 7 judeţe vor primi ajutoare pentru inundaţii în valoare de 259.500 lei. Conform procedurilor stabilite prin hotărârea de Guvern privind acordarea ajutoarelor de urgenţă adoptată luna trecută, am aprobat astăzi lista nominală a beneficiarilor de ajutor de urgenţă întocmită de ANPIS, cu sprijinul comisiilor pentru evaluarea estimativă a pagubelor şi cu avizul autorităţilor locale. Vor beneficia de ajutoare, conform situaţiei centralizatoare transmise de ANPIS, 2 gospodării din Alba (10 000 lei), 8 din Galaţi (36 000 lei), 37 din Iaşi (152 000) lei, câte una din Maramureş (7.000 lei) şi Mureş (3 500 lei), 27 din Neamţ (35 000 lei) si 6 din Ilfov (16 000 lei)”, a scris Raluca Turcan, joi pe Facebook. .

 

Ea a remintit că „ajutorul pentru inundaţii se acordă în cuantum diferenţiat, în funcţie de gradul în care locuinţele au fost afectate de fenomenele meteorologice extreme. Suma totală destinată ajutoarelor pentru inundaţiile din acest an, aprobată prin hotărâre de Guvern, este de 5 milioane de lei”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.