Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Muncii, consultări cu partenerii sociali despre reforma salarizării: Îmi doresc să rezulte o lege care să contribuie la creşterea calităţii vieţii

Ministerul Muncii
Simona Bucura Oprescu

Ministrul Muncii, consultări cu partenerii sociali despre reforma salarizării: Îmi doresc să rezulte o lege care să contribuie la creşterea calităţii vieţii

Ministrul Muncii Simona Bucura-Oprescu a avut, luni, consultări cu partenerii sociali despre reforma în domeniul salarizării, la finalul căreia a precizat că îşi doreşte ca noua lege a salarizării să contribuie în mod real la creşterea calităţii vieţii românilor.

Ce spune Simona Bucura-Oprescu

„Am avut astăzi o nouă întâlnire cu partenerii sociali pentru a discuta reforma din domeniul salarizării. Continuăm astfel dialogul, de această dată cu domeniul apărării, ordinii publice şi siguranţei naţionale, pentru o lege a salarizării cât mai echitabilă”, a scris Simona Bucura-Oprescu, luni pe Facebook.

Ministrul Muncii a adăugat că această consultare în manieră tripartită, împreună cu Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale, sindicate, ministerele de linie, „este foarte importantă, deoarece doar împreună putem găsi cea mai bună variantă de diminuare a inechităţilor şi de asigurare a sustenabilităţii cheltuielilor”.

„Îmi doresc ca în urma unui dialog constant cu partenerii sociali să rezulte o lege a salarizării care să contribuie în mod real la creşterea calităţii vieţii cetăţenilor români”, a mai precizat Bucura-Oprescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.