Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, anunță ANGAJĂRI: E aproape INUMAN

Facebook
Raluca Turcan

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Raluca Turcan, a declarat vineri, la Zalău, că se intenţionează angajarea de personal suplimentar la nivel naţional, la casele teritoriale de pensii, pentru digitalizarea celor circa cinci milioane de dosare de pensii.

Prezentă într-o vizită de lucru în Sălaj, Raluca Turcan a precizat, într-o conferinţă de presă, că le-a cerut celor de la Casa de Pensii Sălaj să pregătească procesul de recrutare pentru personalul care va fi angajat suplimentar, conform Agerpres.

"Avem în momentul de faţă, la nivel naţional, aproximativ 310.000 dosare deja evaluate şi digitalizate. Activitatea caselor teritoriale de pensii este una extrem de intensă în perioada următoare, întrucât intenţionăm să digitalizăm cinci milioane de dosare de pensii, cu aproximativ 1.300 de angajaţi la nivel naţional, ceea ce este aproape inuman. De aceea, i-am rugat şi pe cei de la nivelul casei teritoriale de pensii să pregătească foarte bine procesul de recrutare pentru personalul suplimentar pe care intenţionăm să-l angajăm la nivel naţional, pe o perioadă determinată, care să intre în acest proces de digitalizare, astfel încât să putem concentra toată activitatea noastră", a precizat ministrul Muncii.

Raluca Turcan a adăugat că ministerul pe care îl conduce doreşte să digitalizeze cinci milioane de dosare de pensii în circa un an şi jumătate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.