Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Muncii vrea reorganizarea ANOFM: 'Schimbările pe care le văd necesare îmi cam aduc nopți albe'

Inquam Photos / Octav Ganea
violeta alexandru

Ministrul Muncii Violeta Alexandru este hotărâtă să reorganizeze ANOFM! Ea mulțumește într-o postare pe Facebook companiilor de recrutare care au venit luni la minister cu `idei pertinente și dorință de a pune umărul`. „Așa se schimbă lucrurile. Cu fiecare dintre noi, cu oameni cărora le pasă”, susține ministrul Muncii.

„Schimbările pe care le văd necesare la un ANOFM găsit de mine neadaptat vremurilor îmi cam aduc nopți albe. Dar merită. Lucrurile trainice nu se pot face fără muncă serioasă. Se schimbă în bine lucrurile și în România.

Emoții URIAȘE - Cătălin Predoiu anunță șefii parchetelor! Klaus Iohannis va avea ultimul cuvânt

Mulțumesc companiilor de recrutare care au venit, astăzi, în mod voluntar, cu idei pertinente și dorință de a pune umărul. Așa se schimbă lucrurile. Cu fiecare dintre noi, cu oameni cărora le pasă.

În România cei care vor și pot să muncească trebuie sprijiniți în mod pro-activ să își găsească un loc de muncă potrivit. Companiile trebuie să găsească în ANOFM un partener capabil să le înțeleagă nevoile, un loc în care birocrația nu bate eficiența. De aceea cred că schimbarea pe care o am în vedere trebuie să plece de la nevoile celor pentru care ANOFM există.

Am deja noi idei pentru a le discuta mâine. Se pot face lucruri bune. Ajung eu la rezultate și aici”, scrie Alexandru pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.