Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Nicolae Ciucă: 'Am votat pentru infrastructură, pentru că trebuie să legăm Doljul de ţară şi de Europa'

gov.ro
Nicolae Ciucă

Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, a declarat, duminică, după ce a ieșit de la urne că a votat pentru modernizarea judeţului Dolj, pentru modernizarea României, pentru un sistem de educaţie modern:

Nicolae Ciucă candidează în judeţul Dolj pentru Senat, pe lista PNL, şi a votat la una din secţiile de votare amenajate la Şcoala Gimnazială "Nicolae Romanescu" din Craiova, împreună cu preşedintele PNL Dolj, Ştefan Stoica, şi cu ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, potrivit b1.ro.

Citește și: Diferențe uriașe! Cu cât este mai mare salariul unui parlamentar decat al unui român de rând

"La mulţi ani tuturor celor care îşi sărbătoresc astăzi ziua onomastică! Am votat pentru modernizarea judeţului Dolj, pentru modernizarea României, pentru un sistem de educaţie modern, pentru un sistem de sănătate publică care să răspundă nevoilor oamenilor. Am votat pentru infrastructură, pentru că trebuie să legăm Doljul de ţară şi de Europa. Am votat ca tot ceea ce înseamnă responsabilitatea angajamentului într-un astfel de proiect să se întâmple", a spus ministrul Ciucă.

Ministrul Apărării a mai afirmat că procesul de vot este mai sigur decât mersul la magazin şi i-a îndemnat pe cetăţeni să meargă la vot: "Îi îndemn pe doljeni, îi îndemn pe români să iasă la vot pentru că este sigur, poate chiar mai sigur decât atunci când mergem la magazin".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.