Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Petre Tobă vrea să i se analizeze lucrarea

petre toba

Ministrul de Interne, Petre Tobă, a solicitat analizarea lucrării sale de doctorat a spus preşedintele Autorităţii Naţionale de Cercetare Ştiinţifică, Tudor Prisăcaru.

"Astăzi, după prânz, am primit din partea domnului ministru Tobă o solicitare de analiză a acestei lucrări", a spus Prisăcaru. Potrivit acestuia şedinţa Consiliului Naţionale de Etică sar putea să se întâlnească mai devreme de data de 11 decembrie când era programată următoarea şedinţă însă în funcţie de programul membrilor săi astfel încât să fie asigurat cvorumul necesar.

"Şedinţa CNE era planificată pe 11 decembrie. În funcţie de programul dumnealor, pentru a se putea asigura cvorumul, vom face o solicitare de analiză dacă se pot întâlni mai devreme", a explicat secretarul de stat.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, a declarat joi că dacă în cazul ministrului de Interne, Petre Tobă, va exista un verdict de plagiat, "nu poate fi decât o singură soluţie".

Potrivit unei anchete Press One preluată de presa centrală, ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă, este suspectat că ar fi plagiat peste 250 din cele 390 de pagini ale tezei sale de doctorat, anunță Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.