Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul polonez al Culturii compară tratamentul aplicat de către opoziţie cu modul în care evreii erau trataţi de Goebbels

Polonia

Ministrul polonez al Culturii Piotr Glinski compară tratamentul aplicat membrilor partidului conservator aflat la putere de către opoziţie cu modul în care evreii erau trataţi de ministrul nazist însărcinat cu propaganda Joseph Goebbels, relatează The Associated Press, informează News.ro.

Vicepremierul şi totodată deputatul Piotr Glinski a făcut de asemenea o paralelă între modul în care erau trataţi membrii Partidului Lege şi Justiţie (PiS) pe când se aflau în opoziţie, înainte de 2015, şi cum sunt trataţi în prezent.

În opoziţie ”eram excluşi, trataţi ca nişte leproşi”, iar acum ”suntem comparaţi cu fasciştii, cu dictaturi”, s-a plâns el.

În acest interviu, publicat în ediţia de luni a revistei Wprost, Glinski a denunţat faptul că limbajul folosit uneori în vederea desemnării partidului vizează ”să-l dezumanizeze” şi că membrii PiS sunt ”trataţi ca evreii de către Goebbels”.

Germania nazistă a omorât şase milioane de evrei în Holocaust.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.