Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Radu Oprea, despre 'frunza' Elenei Udrea: Ce constatăm astăzi este că nu s-a transformat într-un brand de ţară, cum ne-am fi dorit

afaceri news
Elena Udrea frunza brand de tara

Ministrul Radu Oprea, despre 'frunza' Elenei Udrea: Ce constatăm astăzi este că nu s-a transformat într-un brand de ţară, cum ne-am fi dorit

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Radu Oprea, a declarat marţi despre logo-ul României că acea frunză a fost plătită de statul român şi există o obligaţie de o folosi pentru că Curtea de Conturi nu te iartă. El a menţionat că ceea ce constatăm astăzi este că nu s-a transformat într-un brand de ţară, cum şi-ar fi dorit.

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului a afirmat în emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News că există un logo, acea frunză pe care statul român este obligat să o folosească, anunță news.ro.

”Am primit raport, a fost discutat, au fost studii de specialitate, acea frunză a fost plătită de statul român, există o obligaţie de a folosi acel logo pentru că Curtea de Conturi nu te iartă. Este o obligaţie. Este brandul de ţară. În acest moment din păcate au trecut ani şi nu a dat roade. Ştiţi bine discucţiile, ce constatăm astăzi este că nu s-a transformat într-un brand de ţară, cum ne-am fi dorit”, a arătat ministrul.

Radu Oprea a precizat că există un Consiliu format din specialişti, care funcţionează în minister, care se referă la brand şi ei trebuie să îşi spună cuvântul inclusiv pe noul logo propus de un jurnalist englez, dar a mărturisit că nu a avur reacţii bune de la colegii din minister.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.