Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Sănătăţii face evaluarea Spitalului de Arsuri din Bucureşti

spitalul de arsi

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, susţine că va face verificări la Spitalul de Arsuri din Bucureşti, menţionând că unitatea medicală a acumulat datorii din cauza închiderii unei părţi a spitalului pentru renovare.

Citeşte şi: ULTIMA ORĂ - Premierul Dăncilă ÎŞI CERE SCUZE, după gafa care i-a adus critici

"Putem face foarte multe dacă dorim. Dădeam exemplu Spitalul de Arşi. Am găsit un motiv să spunem că n-am plătit la buget, furnizorii, pentru că cineva a închis o parte pentru renovare. Şi am lăsat să ajungem la aceste datorii imense, periclitând activitatea medicală şi viitorul unor pacienţi pentru că nu am crezut că trebuie să facem ceva.

N-aş putea să vă dau o soluţie. Mâine voi face evaluari mai concrete şi va trebui să găsim soluţii de comun acord cu spitalul, CNAS, MS. Dacă în Spitalul de Arşi, cât timp s-a închis terapia intensuvă, nu s-a tratat niciun mare ars, de ce spitalul a beneficiat de programul terapie intensivă pentru arşi?Voi face propria anchetă. Să presupuneam că plătim datoriile spitalului, după ce facem? Analizând situaţia, mi-am dat seama că lucrurile vor evolua la fel. În acest caz e un alt gen de finanţare. Avem la Ministerul Sănătăţii un program pentru mari arşi cu buget de un milion de lei şi pe care urmează să-l repartizăm în funcţie de adresabilitatea fiecărui spital. Să dăm bani unde se tratează pacienţii", a spus Sorina Pintea la Digi24.

Citeşte şi: Oana Pellea PUNE TUNURILE pe coaliţia PSD-ALDE şi le cere socoteală: 'O declaraţie publică. Cer prea mult?...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.