Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oana Pellea PUNE TUNURILE pe coaliţia PSD-ALDE şi le cere socoteală: 'O declaraţie publică. Cer prea mult?...'

www.ampress.ro
Oana Pellea

Actrița Oana Pellea iese la rampă cu un atac dur la adresa PSD-ALDE. Celebra actriţă cere socoteală coaliţiei de guvernare şi le solicită argumente privind "participarea penalilor, sau a celor ce sunt sub urmaire penala, in functii publice, in functii de conducere, in Guvern sau Senat".

Citeşte şi: Forumul Judecătorilor trage SEMNALUL DE ALARMĂ pe legile justiţiei: 'Efectele pot fi DEZASTRUOASE pentru magistratura din România...'

"Nu mai este demult vorba despre partide, servicii, etc ... e vorba despre a salva sau nu Romania. A o salva de coruptie, de saracie, de minciuna, de dictatura, de izolare de Europa civilizata, de marlanie, de lipsa de bun simt si de cultura, de lipsa de demnitate, lipsa de educatie, de sistem de sanatate, de umilirea cetatenilor romani. In jur aud.."nu ma mai uit la televizor...ma protejez " Inteleg. Sau .."am alte prioritati decat situatia din Romania". Sunt de acord. Sau "tot nu pot schimba nimic. Sunt prea mic" Chiar daca e adevarat...neimplicare nu e o solutie.. Doar ca...asa prin izolare, ferire, neimplicare, tacere, neprezentare la vot ....viitorul Romaniei va fi cum va fi ... din pacate. Mi as dori sa avem o declaratie publica din partea Coalitie de la guvernare in care sa ni se argumenteze temeinic de ce au aprobat participarea penalilor, sau a celor ce sunt sub urmaire penala, in functii publice, in functii de conducere, in Guvern sau Senat. O declaratie publica . Atat. Cer prea mult? Nu cred.", scrie Oana Pellea pe Facebook.

Citeşte şi: Scandal de PROPORŢII în Educaţie: Sindicaliştii AMENINŢĂ cu grevă generală şi BOICOTAREA Bacalaureatului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.