Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Sănătății jubilează după ce s-a depăşit pragul de 100.000 de persoane vaccinate în 24 de ore: 'Acesta este un ritm pe care am dorit să-l atingem'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ioana Mihăilă

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a declarat, vineri, că s-a dorit depăşirea pragului de 100.000 de persoane vaccinate în 24 de ore şi se doreşte menţinerea acestui ritm susţinut şi chiar depăşirea lui. Potrivit ministrului, doar vaccinarea poate asigura revenirea la viaţa de dinainte de pandemie.

”Vestea bună este că ieri au fost un pic peste 100.000 de persoane vaccinate. Acesta este un ritm pe care am dorit să-l atingem, dorim să-l menţinem şi, de ce nu, dorim să-l depăşim. Acest ritm susţinut de vaccinare a fost atins prin forturi combinate ale personalului medical, căruia ţin să-i mulţumesc că, după acest efort pe care l-a depus în spitale, continuă să facă eforturi şi să vină să vaccineze, este rezultatul dorinţei voastre de a veni să vă vaccinaţi şi în colaborare cu autorităţile locale acum sunt din ce în ce mai multe posibilităţi de vaccinare”, a declarat, vineri, la Timişoara, Ioana Mihăilă.

Ministrul Sănătăţii  apreciat că există toate ”premisele care ne arată că ritmul de vaccinare poate fi susţinut şi crescut şi cu ajutorul lui vom putem reveni la viaţa de dinainte de pandemie cât de curând”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.