Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Transporturilor face un anunț MAJOR, în noul său fief: își plătește tainul, la braț cu omul lui Dragnea

Un eveniment extrem de interesant, pentru zbuciumata viață internă a PSD, a avut loc la Neamț. Noul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc a mers la Piatra Neamț și alături de președintele CJ Neamț și al PSD Neamț, Ionel Arsene, a anunțat că se va construi un drum expres între Piatra Neamț și Bacău.

Citește și: Președintele PES România, scenariu bombă: Kovesi nu va ajunge procuror european

Faptul că ministrul Transporturilor anunță atât de categoric la Piatra Neamț nu este deloc întâmplător. Cuc este parlamentar de Giurgiu, dar pentru că organizația PSD nu-l susținea, a apelat la Ionel Arsene, cel care l-a primit în organizația PSD Neamț și l-a susținut să ajungă ministru. La rândul său, Arsene este cunoscut în PSD pentru relația foarte apropiată pe care o are cu Liviu Dragnea, cei doi petrecându-și împreună ultimele concedii.

”Am o veste bună pentru toți nemțenii.
Aflat intr-o vizită de lucru în județul Neamț, ministrul transporturilor Răzvan Cuc, a dat asigurări că drumurile naționale și județene vor fi modernizate cu celeritate in proporție de peste 90%.

La întâlnire au participat și Narcis Neaga- directorul CNAIR și Ovidiu Laicu- director DRDP Iași, ceea ce îmi întărește convingerea că ceea ce am stabilit astăzi se va realiza.
Pentru prima dată în ultimii 30 de ani se va construi un drum expres nou, pornit de la zero, între Piatra Neamț și Bacău, fapt ce va oferi municipiului Piatra Neamț o nouă perspectivă din punct de vedere economic și turistic. Acest drum va fi construit cu fonduri europene nerambursabile.

A doua arteră de circulație importantă pentru nemțeni este drumul național Bicaz-Poiana Largului. Acest drum va intra in reparații capitale în regim de urgență. Anul acesta se va turna covor asfaltic pe drumurile ce fac legătura între Piatra Neamț și Bicaz, precum și DN2 de la Castelul de apă până la Moțca.
Tot în 2019 va începe reabilitarea podului de la Girov și se va finaliza lucrarea podului de la Preluca.

Deși în ultimii 50 de ani, în județul Neamț nu s-a mai intervenit asupra majorității drumurilor nationale, vă asigur că până la finalul mandatului voi rezolva problema infrastructurii din județ.”, arată Ionel Arsene, după vizita ministrului Transporturilor.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.