Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Transporturilor, Lucian Şova, vrea constituirea unui comitet interministerial care să gestioneze problemele investiţiilor în infrastructura strategică

B365
Lucian Sova

Ministrul Transporturilor, Lucian Şova, a declarat marţi că a început demersurile pentru constituirea unui comitet interministerial activ care să gestioneze problemele investiţiilor în infrastructura strategică pe domeniile mediu, achiziţii publice, autorizaţii de construcţie. "Am luat la cunoştinţă repede şi ştiam chiar mai dinainte că există multă birocraţie în eliberarea acordurilor de mediu, în eliberarea autorizaţiilor de construcţie şi aşa mai departe. Încă de la audiere am spus şi deja fac în minister un memo care să conducă la constituirea unui comitet interministerial activ care să gestioneze problemele investiţiilor în infrastructura strategică pe domeniile de mediu, achiziţii publice, autorizaţii de construcţie. Acest lucru se va întâmpla la începutul lunii martie şi în cursul lunii martie voi operaţionaliza acest comitet interministerial condus de către Ministerul Transporturilor. Am susţinere politică pentru acest demers, am toată determinarea să îl fac", a spus Şova la Palatul Parlamentului.

Ministrul Transporturilor a adăugat că şi-a propus să nu se mai deschidă nicio procedură de achiziţie publică de lucrări importante fără a fi îndeplinite toate condiţiile legale. "Nu cred că este vreo mulţumire nici pentru cetăţeni, nici pentru parlamentari, nici pentru minister, să deschidem şantiere pe care după aceea nu le mai putem recepţiona", a arătat el, conform Agerpres. Lucian Şova a fost prezent la Comisia pentru Transporturi a Camerei Deputaţilor la o dezbatere pe tema "Accelerarea implementării marilor proiecte de investiţii în infrastructura rutieră", dezbatere la care au participat şi reprezentanţii companiilor de construcţii din domeniu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.