Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Transporturilor, prima reacție după tragedia de la Călimănești: 'Niciun cuvânt nu poate alina pierderea persoanelor dragi'

Ministerul Tranporturilor
Sorin Grindeanu

Niciun cuvânt nu poate alina pierderea persoanelor dragi, a spus, joi, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, după explozia urmată de incendiu de pe Autostrada A7, în Călimănești, județul Vrancea, în care au murit patru oameni și cinci au fost răniți.

„În momente de grea încercare, niciun cuvânt nu poate alina pierderea persoanelor dragi. În urma accidentului de pe șantierul autostrăzii A7, în care și-au pierdut viața 4 muncitori, transmit sincere condoleanțe familiilor îndurerate”, a transmis ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Ministrul Transporturilor a precizat că a fost și este în permanentă legătură cu constructorul Autostrăzii Moldovei și cu autoritățile care au intervenit la locul tragediei.

Patru oameni au murit și cinci au fost răniți, în noaptea de miercuri spre joi, în localitatea Călimănești, județul Vrancea, după o explozie urmată de incendiu la magistrala de gaz din zona Autostrăzii A7. Victimele erau angajați ai societății care executa lucrările la Autostrada Moldovei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.