Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Transporturilor, show pe șantier - anunță rezilierea unui contract: 'Suntem în 2019. Oamenii cred că au altă agendă și vorbesc cu altcineva'

captura Facebook
Razvan Cuc

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a anunțat rezilierea contractului pentru centura orașului Mihăilești cu firma spaniolă Copisa, în condițiile în care constructorul nu s-a mobilizat suficient, iar lucrările sunt întârziate.

Aflat într-o vizită pe șantier, ministrul a precizat că lucrările ar fi trebuit terminate în 2017 și că nu există întârzieri în plățile către constructor. „Vorbim de 12 luni din 2016, trebuia în 2017 terminată. Suntem în 2019. Am mai avut discuții și în mandatul meu din 2017. Am venit și le-am spus „oameni buni, mobilizați-vă și lucrați!”. Oamenii cred că au altă agendă și vorbesc cu altcineva”, a spus Cuc, conform Mediafax.

Sfetnicul Vioricăi Dăncilă, reacție spumoasă la Timmermans și Tajani: S-a întâmplat ceva monstruos, Guvernul a implementat ieri recomandări MCV

Directorul CNAIR Narcis Neaga a precizat că progresul financiar este 34%, în timp ce progresul fizic al lucrărilor este de doar 30%.

Proiectul centura de la Mihăileşti, Giurgiu, de pe drumul dintre Bucureşti şi Alexandria Proiectul a fost lansat iniţial în 2011 şi a fost oficial reluat în 2016, însă lucrările au avansat într-un ritm extrem de lent.

La finele lunii martie oficialii CNAIR avansau ideea ca obiectivul să fie finalizat prin forțe proprii, de către compania de drumuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.