Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a fost ales preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Sibiu

Antena 3
Bogdan Trif

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a fost ales, sâmbătă, preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Sibiu, funcţie pe care a deţinut-o şi anterior, ca lider interimar, potrivit Agerpres.

Bogdan Trif a fost votat de cei 250 de delegaţi, el fiind unicul candidat la funcţia de preşedinte al PSD Sibiu. 

Bogdan Trif a anunţat, în prezenţa liderului PSD, premierul Viorica Dăncilă, că va convoca, în cursul săptămânii viitoare, Biroul Politic Judeţean, cu scopul de a discuta strategia pentru alegerile prezidenţiale, în aşa fel încât social-democraţii să-şi maximizeze scorul la Sibiu. 

"Noi ne-am propus să ne maximizăm scorul. O să am o întrevedere cu colegii într-un BPJ săptămâna viitoare şi o să ne stabilim exact strategia, ca să ne maximizăm un scor care să satisfacă cerinţele organizaţiei judeţene şi naţionale. Ne propunem la nivel naţional să câştigăm Preşedinţia", a spus Bogdan Trif.

Citește și: Dacian Cioloș o pune la punct pe Viorica Dăncilă: E în poziție să vorbească de performanță? Mai ales la nivel european? După modul catastrofal în care a condus?

Viorica Dăncilă a precizat că speră "la un scor bun la Sibiu" la alegerile prezidenţiale, fiind judeţul cu doi candidaţi anunţaţi deja, preşedintele Klaus Iohannis, fost primar al municipiului reşedinţă şi deputatul de Sibiu, lider al USR, Dan Barna. 

"O să plec de aici, de la Sibiu, cu multă încredere în organizaţia de aici, care, chiar dacă are o luptă foarte mare, ştim că de la Sibiu este şi domnul preşedinte Iohannis, dar şi candidatul USR, domnul Dan Barna, eu sunt convinsă că organizaţia de aici va obţine un rezultat bun la alegerile prezidenţiale", a spus Viorica Dăncilă. 

Potrivit lui Dăncilă, un rezultat bun " înseamnă dublu faţă de cât s-a obţinut acum". Ulterior, Viorica Dăncilă a spus că a fost "o glumă" când a spus ca social-democraţii sibieni să obţină un scor dublu la prezidenţiale, faţă de europarlamentare. Dăncilă a anunţat că urmează să fie fixate scorurile ţintă pentru fiecare organizaţie judeţeană PSD, iar liderii care nu reuşesc să îl obţină, vor demisiona după acest scrutin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.