Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Turismului neagă implicarea sa în demiterea unui director de spital: 'Nici nu vreau să discut de aşa ceva, nu intră în atribuţiile mele'

Antena 3
Bogdan Trif

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, lider al PSD Sibiu, a negat vineri că ar fi influenţat prin intermediul soţiei, care lucrează la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, demiterea directorului de la Spitalul CF din oraş, Liliana Coldea, potrivit Agerpres.

"Nici nu vreau să discut de aşa ceva, nu intră în atribuţiile mele. Mă mir că nu mă acuză şi ceilalţi, pentru că soţia mea lucrează la Casa de Sănătate din 2000. Nu a avansat, tot pe aceeaşi funcţie, nici măcar nu eram membru al PSD în 2000. Cred că este singura, probabil ar fi trebuit să mă acuze toţi, domnul Roman, directorul de la Pneumo e în faţa sediului. Dacă aveam ceva, probabil aveam politic, dar niciodată nu mi-am implicat familia în politică. (...) Familia-i familie, politica e politică. (...) Ce am fi avut cu Spitalul CF?", a explicat Bogdan Trif într-o conferinţă de presă.

Citește și: Informații despre starea de sănătate a Tamarei Buciuceanu Botez! Cum se simte actrița

Medicul Liliana Coldea susţine că, în timp ce era în concediu de odihnă, a fost demisă în mod ilegal din funcţia de director al Spitalului CF Sibiu şi îl acuză pe Trif că ar fi în spatele acestei demiteri, după ce soţia acestuia ar fi dispus controale la spital, fiind angajată la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Sibiu.

Angajaţii Spitalului CF Sibiu au adresat o petiţie ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, în care îşi arată susţinerea faţă de directoarea Liliana Coldea.

"Considerăm că demersul de schimbare din funcţie a doamnei conf. univ. dr. Liliana Coldea nu se justifică şi pune într-un real pericol bunul mers al activităţii unităţii sanitare", se arată în petiţia angajaţilor de la Spitalul CF Sibiu către ministrul Cuc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.