Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Ţuţuianu, întâlniri de lucru cu secretarii de stat şi şefii structurilor centrale ale ministerului

Inquam Photos / Octav Ganea
tutuianu dna

Ministrul Apărării Naţionale, Adrian Ţuţuianu, a avut mai multe întâlniri de lucru în ultimele zile cu secretarii de stat şi cu o parte din şefii structurilor centrale ale instituţiei, informează un comunicat al Ministerului remis Agerpres. Astfel, conform sursei citate, Ţuţuianu a avut miercuri briefinguri de lucru cu echipele de conducere ale Direcţiei medicale, Direcţiei domenii şi infrastructuri, Universităţii Naţionale de Apărare "Carol I" şi Academiei Tehnice Militare.

"Ministrul apărării naţionale a fost informat despre principalele proiecte aflate în derulare şi s-au purtat discuţii referitoare la soluţiile necesare pentru îmbunătăţirea activităţilor. Întâlnirile au fost o oportunitate de a prioritiza agenda proiectelor urgente şi a demersurilor pe care ministerul le va derula în perioada următoare pentru atingerea obiectivelor asumate în timpul mandatului ministerial", se arată în comunicatul citat.

Tot miercuri, ministrul Ţuţuianu a participat la ceremonia trecerii în rezervă a unor militari din structurile centrale ale ministerului: generalul Ştefan Dănilă, generalul-locotenent Cătălin Adrian Moraru, generalul-maior Răduţ Bîlbîie şi generalul de brigadă Ciprian Rădulescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.