Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul ucrainean al apărării, despre care se vehicula că va fi demis, spune că preşedintele Zelenski i-a cerut să rămână în funcţie

odessa-journal.com
Oleksi Reznikov

Ministrul ucrainean al apărării, Oleksii Reznikov, a declarat că preşedintele Volodimir Zelenski i-a cerut să rămână în funcţie, după ce un scandal de corupţie a afectat ministerul său şi i-a pus sub semnul întrebării portofoliul, la un moment dat existând voci care sugerau că va fi demis, relatează „The Guardian”, potrivit news.ro.

Întrebat miercuri, la Bruxelles, dacă se aşteaptă să continue să fie ministru al apărării în lunile următoare, Reznikov a răspuns: „Da, a fost decizia preşedintelui meu”.

Existau dubii că Reznikov îşi va păstra funcţia de ministru

Existau dubii că Reznikov, una dintre cele mai cunoscute figuri ucrainene la nivel internaţional de la începutul războiului, îşi va păstra funcţia de ministru, după ce s-a aflat că Ministerul Apărării a plătit alimente la un preţ de două sau trei ori mai mare decât cel din supermarket pentru aprovizionarea trupelor de pe linia frontului.

Unul dintre adjuncţii săi a demisionat luna trecută după această acuzaţie, pe care ministerul a negat-o. Alţi doi oficiali au fost concediaţi marţi, când Reznikov şi-a numit trei noi adjuncţi, printre care se numără generalul-locotenent Oleksandr Pavliuk, care a ocupat pentru scurt timp funcţia de guvernator al regiunii Kiev în primele zile ale invaziei ruseşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.