Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Minor arestat preventiv după ce şi-a înjunghiat mortal unchiul şi a rănit o altă persoană

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Un minor în vârstă de 17 ani, din localitatea Zăneşti, a fost arestat preventiv pentru 30 zile de judecătorii Tribunalului Neamţ, după ce şi-a înjunghiat mortal unchiul şi a rănit o altă persoană, potrivit Agerpres.

"Dispune arestarea preventivă a inculpatului A.D.S. (...) pentru comiterea infracţiunilor de omor calificat, în forma violenţei în familiei (...) şi tentativă de omor, în forma violenţei în familie (...) pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 07.05.2023 şi până la data 05.06.2023, inclusiv", se arată în decizia instanţei, luată duminică.

Potrivit anchetatorilor, crima s-a produs în locuinţa victimei, din localitatea Zăneşti, pe fondul consumului de alcool. Minorul şi-a înjunghiat unchiul în vârstă de 43 ani şi a rănit o altă persoană aflată în locuinţă, în vârstă de 41 ani, după care a fugit.

La faţa locului a venit un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, care a constatat că victima în vârstă de 43 ani este decedată. Cealaltă victimă a fost preluată şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra-Neamţ pentru acordarea îngrijirilor medicale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.