Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Minor de 13 ani, dat dispărut în Olt, după ce a plecat de la asistentul maternal

ebihoreanul.ro
cautari disparut politie

Un băiat în vârstă de 13 ani, aflat în grija unui asistent maternal din oraşul Potcoava, este cutat de poliţişti după ce asistentul maternal a anunţat că minorul a părăsit miercuri dimineaţa curtea locuinţei fără a fi observat.

Minorul în cauză, Cristian Constantin Groza, a mai fost dat dispărut şi în luna noiembrie a anului trecut şi a fost găsit a doua zi de la dispariţie, într-o casă nelocuită din Potcoava, conform Agerpres.ro.

Citește și: INCENDIAR! Pilotul lui Dragnea a spus TOTUL - Drumurile la Belina erau doar pentru lider iar PSD plătea factura

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, minorul de 13 ani, a plecat miercuri dimineaţa de la domiciliul asistentului maternal la care este în plasament şi nu a revenit.

Poliţiştii fac apel la persoanele care pot furniza orice informaţii despre minorul dispărut să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

Minorul dispărut are următoarele semnalmente: înălţime 1,30 metri, aproximativ 35 kilograme, păr şaten, tuns scurt, ochi căprui, faţa ovală, brunet. El are o cicatrice pe braţul stâng, iar la momentul dispariţiei purta geacă bleumarin, pantaloni de trening cu buzunare laterale şi căciulă neagră cu dungă gri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.