Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Minte șeful CSA? Dezvăluirile INCREDIBILE făcute de Gazeta Sporturilor

www.gsp.ro
Lacatus CSA Steaua

Președintele CSA, colonelul Cristian Petrea, și Marius Lăcătuș, coordonatorul secției de fotbal, au susținut o conferință de presă în care au vorbit despre proiectul noii echipe a CSA Steaua București, anunță GSP.ro.

Cristian Petrea a susținut că a luat legătura cu Asociația Municipală de Fotbal București și că aceasta l-a asigurat că de la anul echipa sa va putea juca în Liga a 4-a.

"Am purtat discuții la nivelul AMFB, dar și FRF. Sunt convins că vom întruni toate criteriile pentru a juca în Liga a 4-a. Suntem convinși că avem acoperirea legală și regulamentară", a spus Petrea.

Citește și: Armata îi asigură un buget RECORD lui Lăcătuș în Liga a 4-a: APEL la suporteri și fostele glorii

1. CSA N-A VORBIT CU AMFB!

Surse ale Gazetei Sporturilor din cadrul AMFB susțin însă că nimeni din conducerea CSA nu a făcut vreo cerere oficială sau neoficială în legătură cu înscrierea echipei de la anul în cel de-al patrulea eșalon fotbalistic din București.

2. REGULAMENTUL LE INTERZICE LIGA A 4-A!

Mai mult, conform regulamentului AMFB din acest moment, orice echipă nou înființată la nivelul seniorilor poate începe doar din Liga a 5-a, nicidecum din Liga a 4-a cum spune președintele CSA.

"Nu ne-a sunat nimeni de la CSA și nici vreo hârtie oficială nu ne-a făcut. Cum să joace în Liga a 4-a? Regulamentul aflat în vigoare în acest moment spune clar: orice echipă nou înființată poate juca începând cu Liga a 5-a, iar dacă obține promovarea pe criterii sportive abia atunci poate ajunge în următorul eșalon.

Bine, acum există și varianta schimbării regulamentului începând cu sezonul viitor, dar în acest moment regulamentul spune că echipa poate începe din Liga a 5-a", susține una dintre surse.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.