Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MIRACOLUL continuă la Timișoara: 11 asistente medicale şi infirmiere s-au VINDECAT de coronavirus

Facebook
coronavirus vindecat

Cele 11 asistente medicale, infirmiere şi îngrijitoare de la Spitalul de Urgenţă Petroşani, care au fost internate la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara, în urma infectării cu virusul COVID -19, s-au vindecat, a anunţat miercuri managerul unităţii medicale din Valea Jiului, dr. Alin Vasilescu.

Potrivit acestuia, alţi patru medici şi două infirmiere şi îngrijitoare de la Spitalul de Urgenţă Petroşani care se aflau în izolare la domiciliu au depăşit acest moment şi se pot prezenta la serviciu. Ei sunt primii dintre cei 118 angajaţi ai spitalului care au fost nevoiţi să stea acasă 14 zile după ce o femeie de 26 de ani, care revenise din Italia, a ascuns acest lucru şi a fost internată la secţia de Neurologie a unităţii medicale.

Citește și: Dr Alexandru Rafila: Probabil spre sfârștiul lunii aprilie se va ajunge la mii de cazuri zilnic!

"Sperăm ca pe finalul acestei săptămâni să putem redeschide secţia de Neurologie a spitalului, iar la începutul săptămânii viitoare, secţia de Cardiologie', a declarat, pentru AGERPRES, dr. Alin Vasilescu.

Secţiile de Neurologie şi Cardiologie ale Spitalului de Urgenţă Petroşani s-au închis pe fondul lipsei de personal, după ce mai multe cadre medicale au ajuns la izolare din cauză că au fost în contact cu pacienta de 26 de ani, din Valea Jiului, care nu a respectat normele de izolare la domiciliu deşi venise din Italia. Ulterior, femeia a fost depistată pozitiv la infecţia cu noul coronavirus.

Citește și: Atac furibund al lui Rareș Bogdan: Speculanților, blestemaților, vreți să vă cumpărați masini noi si elicoptere cu prețul vieții unor copii bolnavi de cancer? .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.