Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Miracolul' reuşit de Simona Halep împotriva lui Lauren Davis în 2018 a fost inclus într-un top 50 al meciurilor de la Australian Open

Simona Halep

"Miracolul românesc" reuşit de Simona Halep împotriva americancei Lauren Davis în 2018, în turul 3 de la Australian Open, a fost inclus de site-ul eurosport.fr într-un top 50 al meciurilor de la acest turneu de Mare Şlem, pe poziţia a 31-a.

Simona Halep, lider mondial în acel moment, a învins-o dramatic pe Lauren Davis, în trei seturi, 4-6, 6-4, 15-13. Meciul a stabilit recordul celui mai mare număr de ghemuri disputate la Australian Open într-un meci de simplu feminin: 48. Dintre acestea, 28 doar în ultimul set, sufocant din toate punctele de vedere pe căldura de la Melbourne, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Groaznic! Activistul de mediu Daniel Bodnar ar putea rămâne paralizat

"Când Lauren Davis, locul 76 mondial, câştigă primul set, lumea îşi spune că Simona Halep va trebui să tragă tare pentru a evita o eliminare neaşteptată. Nimeni însă nu-şi imagina ce va urma. Românca se va impune după o luptă de 3 ore şi 44 de minute (2 ore şi 22 de minute pentru setul decisiv) şi după ce a salvat trei mingi de meci. Ea va servi de patru ori pentru victorie. Numărul unu mondial iese de pe teren învingătoare, dar complet epuizată: 'Sunt aproape moartă. Nu mai îmi simt muşchii", scrie site-ul citat.

În acel an, Halep a jucat finala la Australian Open, fiind învinsă de daneza Caroline Wozniacki.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.