Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Andrei, Secretar General al Partidului Ecologist, solicită constatarea cauzei de forță majoră la nivel național

per.ro
sigla PER - Partidul Ecologist Roman

Mircea Andrei, Secretar General al Partidului Ecologist, solicita Guvernului Romaniei interventia legislativa de urgenta prin modificarea art. 4 lit.j si art. 28. lit.i , din Legea Camerelor de Comert nr. 335/ 2007.

„Modificarea trebuia sa permita Camerei Nationale sa constate , la cererea Guvernului, existenta cauzei de forta majora, la nivelul intregii economii nationale si sa permita suspendarea, pana la incetarea cauzei de forta majora, a obligatiilor comerciale, interne si internationale ale firmelor, suspendarea executarilor silite pornite impotriva persoanelor fizice si a persoanelor juridice, precum si a ratelor bancare, rezultate din contracte de creditare.

Citește și: Cristian Tudor Popescu, MÂHNIT după restricțiile de circulație anunțate de ministrul de Intere: 'Au înmuiat termenul, s-au temut să nu piardă capital politic'

Fara aceasta interventie, pe care o apreciem ca fiind foarte urgenta, riscam sa impingem tara si cetatenii sai, intr-un faliment total. Salvati, va rog, de la ruina economica, cetatenii si firmele romanesti”, se arată într-un comunicat de presă al lui Mircea Andrei, Secretar General al Partidului Ecologist.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.