Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Axente îl atacă pe Rednic după ce a fost îndepărtat de la Dinamo - Consider că nu am avut şanse suficiente

Mircea Rednic

Mircea Axente (31 de ani) a fost îndepărtat de Mircea Rednic de la Dinamo, după ce prestaţiile sale nu au fost pe placul antrenorului, potrivit news.ro

Atacantul a vorbit în termeni duri la adresa conducerii şi critică aspru ultimele decizii. Axente susţine că nu a primit şanse să se afirme sub comanda "Puriului"

În două aventuri la Dinamo, Axente a strâns 26 de meciuri, cinci goluri şi un assist. Atacantul spune că au fost şase luni neplăcute la Dinamo şi acuză o lipsă de comunicare între jucători şi conducere. În plus, Axente spune că nu a fost dorit de o parte dintre suporteri şi îl "înţeapă" pe Mircea Rednic. „Au fost 6 luni neplăcute, pentru că îmi doream să joc mult mai mult. Din păcate, consider că nu am avut suficiente şanse, chiar dacă s-a spus că aş fi primit. Ce pot să zic, în cele din urmă ne-am despărţit de comun de acord, le urez succes în continuare şi să îşi îndeplinească obiectivele.

Da, regret că aventura se încheie aşa, am nimerit şi prima dată când am fost la Dinamo, au fost schimbări la nivelul conducerii şi nu am reuşit nici atunci să joc mai mult. Am venit acum cu mult entuziasm, din păcate, nu am fost primit atât de bine.

Se ştie că de la început o parte din suporteri care nu m-au agreat, din păcate. Cred eu că am început destul de bine sezonul, însă, din motive pe care nu le-am înţeles foarte bine, la un moment dat nu am mai jucat. Nu a existat comunicare foarte multă între noi şi conducere. Asta am simţit. M-am uitat şi la colegii mei din vestiar. Exista o presiune care nu face bine”, a declarat Mircea Axente pentru Telekom Sport.

300.000 de euro este cota de piaţă a lui Mircea Axente, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.