Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea: 100% nu votez cu Ponta

badea mircea

Realizatorul TV Mircea Badea a declarat marţi că în nicun caz nu va vota cu Victor Ponta la alegerile prezindeţiale din 2 noiembrie, pe motiv că nu ar putea vota cu un candidat al unui partid în care este membru Ioan Rus.

"Nici să-mi tai mâna nu votez cu Ponta. Chiar dacă în turul 2 ar ajunge cu Elena Udrea, tot nu l-aş vota pentru că nu pot să votez cu candidatul unui partid în care este membru Ioan Rus", a declarat Mircea Badea la Radio ZU.

Solicitat totuşi să spună cu cine ar vota în turul 1, Badea a spus că în niciun caz cu Klaus Iohannis şi nici - "Doamne fereşte" - cu Monica Macovei. "Acum, că Ioan Ghişe nu s-a calificat în cursa asta (Mircea Badea a semnat pentru candidatura senatorului Ioan Ghişe, care până la urmă nu a reuşit să strângă cele 200.000 de semnăuri necesare), cel mai probabil voi vota cu Tăriceanu. Iar în turul 2 nu voi vota", a mai spus Mircea Badea.

Conflictul dintre Mircea Badea şi Ioan Rus a început în perioada când Adrian Năstase era prim-ministru. Mircea Badea şi Oreste Teodorescu au cumpărat fabrica de chibrituri de la Gherla, însă totul s-a dovedit până la urmă a fi o imensă "ţeapă". Apelurile lui Mircea Badea la poliţie şi la ministrul de Interne Ioan Rus au rămas fără răspuns.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.