Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea a fost scos din sărite de un polițist care l-a tras pe dreapta! Era să nu mai ajungă la emisiune: 'Aș fi vrut să am mult COVID'

captura Antena 3
Mircea Badea

Mircea Badea a povestit, joi seară, pe pasa cu Sinteza zilei, că a fost din nou oprit de polițiști în trafic pentru un control de rutină, așa cum i se întâmplă destul de des, deoarece ciculă de obicei după intrarea în vigoare a restricției de circulație.

"A fost unul dintre momentele în care chiar îmi pare rău că nu am coronavirus. Mi-aș fi dorit să am în seara asta. Mult coronavirus mi-aș fi dorit să am. Desigur, m-a oprit Poliția, evident. Pe mine mă opresc tot timpul pentru că, mă rog, circulând noaptea, non-stop mă opresc.

Pentru că ei sunt vigilenți, organul e vigilent - îl susțin - să ne apere, nu știu, n-am înțeles exact de cine, dar ne apără. Nu ne apără de Dincă.

Mi-a spus polițistul să-i dau actele și i-am pus buletinul pe geam. Și mi-a zis să-i dau buletinul dar i-am spus că nu îl dau. 'Cum adică nu?' Nu, nu îl dau. 'Sunteți obligat.' De către cine, l-am întrebat eu... A stat puțin și a spus: de ce nu îl dați? Și i-am spus: poate nu știți, dar e pandemie. 'Păi și ce dacă? Să știți că eu mă dezinfectez.' A mai stat puțin și am fost întrebat dacă am consumat băuturi alcoolice. Eram sigur că mă întreabă. I-am spus că nu și apoi am fost invitat să fac un test. Asta înseamnă să îți dai masca jos și să sufli în etilotest. Evident că a ieșit 0,0. Apoi mi-a cerut alte acte: talonul și restul", și-a început Mircea Badea povestea.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

Citește și: VIDEO - Simona Halep a fost huiduită de fanii de la meci, după o declarație care nu i-a mulțumit .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.