Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea a încasat o LOVITURĂ MARE! Suma URIAȘĂ pierdută de vedeta Antena 3: 'Desigur, ca de fiecare data, put your money where your mouth is'

bani Mircea Badea

Mircea Badea și-a declarat public susținerea față de Ronald Gavril, boxerul care s-a luptat pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie. Din păcate, românul a piedut la puncte partida cu americanul David Benavidez, iar Mircea Badea a ratat ocazia să câștige o sumă importantă de bani, după ce a pariat nu mai puțin de 3000 de lei pe victoria lui Gavril.

"Joci fotbal, joci tenis, nu joci box. Asta pentru ca boxul nu e un joc. Ronald a luptat extraordinar. In meci si in viata.

Un om care n-a avut nici ajutor, nici pile, nici suport. A muncit si a crezut. Il respect pe Ronald Gavril, desigur, ca sportiv, dar in primul rand ca OM. Un suflet curat, un caracter rar. Sunt alaturi de el pana la capat, iar capatul e foarte departe! 
Hai, Ronald!

Citește și: Seară de COȘMAR pentru Ronald Gavril: Boxerul român a pierdut revanșa pentru titlul mondial WBC

P.S. Desigur, ca de fiecare data, "put your money where your mouth is!" Adica pune-ti banii acolo unde iti e gura!", a scris Mircea Badea pe pagina sa de Facebook.

Benavidez, care l-a învins la puncte (decizie split) pe Gavril şi în primul lor meci pentru titlul mondial, în septembrie, a primit decizia în unanimitate, cu 119-109, 120-108 şi 120-108.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.