Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea, atac dur la adresa ministrului Justiţiei: 'Hai siktir' / FOTO

Mircea Badea

Mircea Badea a lansat un atac extrem de dur la adresa ministrului Justiţiei, Raluca Prună pe propriul blog. Realizatorul de la Antena 3 spune că doctorul Mencinicopski este o victimă a deciziei actualului guvern de a abroga legea conform cărora cei aflaţi după gratii îşi pot scurta din pedeapsă cu ajutorul cărţilor scrise în închisoare.

"Am vorbit despre asta aseara. Da, traim intr-un stat stalinist, jegos, abuziv, si, mai presus de orice, cretin. Da, am boala celiaca (stati linistiti, nu se ia) intocmai ca Novak DJokovic, nr. 1 in tenisul masculin. Da, am o forma foarte dura si da, mi-a folosit foarte mult lucrarea pe tema a doctorului Mencinicopschi scrisa in puscarie. Mie si medicilor care nu cunosc foarte multe despre aceasta afectiune neexplorata inca suficient.

Citeşte şi: Ambasada Norvegiei ia atitudine după cazul Bodnariu: Ce spun diplomaţii

Doamna Pruna, ministrul justitiei, doreste ca savantii, profesorii sau performerii in domenii absolut respectabile sa sape santuri sau sa lucreze la bucatarie. Asa crede dansa ca e in interesul justitiei si al societatii. Pentru ca Stalin. Uite si cartea scrisa de Djokovic despre cum diagnosticul corect, dupa multiple incercari esuate, plus conduita corespunzatoare, foarte complexa de dupa diagnosticare l-au facut nr. 1 mondial.

content-image

In Romania stalinista Djokovic ar fi fost categorisit ironic “scriitor” si tot felul de fosile pline de basini s-ar fi napustit sa-l sfasie. HAI SIKTIR!!!!!!", a tunat Mircea Badea.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.