Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea, către un jurnalist cunoscut: 'Lua-te-ar dracu plus moartea'

badea

Apariţia lui Traian Băsescu la B1 TV, luni seara, se lasă cu victime colaterare şi conflicte în presă. După a constatat o asemănare între noul discurs al lui Băsescu şi eternul discurs al lui Mircea Badea, jurnalistul Vlad Mixich, de la Hotnews, are parte de un atac violent din partea 'colegului' de la Antena 3.

"Ieri a fost acea zi în care Mircea Badea şi Traian Băsescu au fost de acord unul cu celălalt. A fost nevoie doar ca Stăpânul şi Duamna să fie amândoi, în acelaşi timp, la puşcărie. Hai că n-a fost atât de greu", a scris Mixich pe Facebook.

Răspunsul a venit în doar câteva minute, cu o duritate şocantă. "Cacatul asta chiompaliu si prost ca o rama este si exagerat de ticalos. Cacatule, lua-te-ar dracu plus moartea, lucrurile pe care a ajuns aseara sa le spuna Basaul, eu le emit public, zilnic, de vreo zece ani. Deci pur si simplu m-a citat.Nu te mai lasa Coldea sa-l lingi in cur pe Basau, asa cum ai facut-o zece ani? Sleahta de acoperiti imputiti ce sunteti...", a scris Mircea Badea pe pagina personală de Facebook.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.