Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea desfiinteaza dosarul lui Ponta: Vin cu frectia asta penibila, abuziva si prescrisa?

mircea badea

Atacurile si comentariile continua sa curga pe retelele de socializare, indiferent ca sunt in favoarea premierului sau a PNL-ului.

Jurnalistul Mircea Badea desfiinteaza dosarul premierului Victor Ponta pe care il numeste "frectie penibila, autocontradictorie, abuziva si prescrisa". El este ironic la adresa DNA-ului, presedintelui si PNL-ului pe care ii acuza voalat ca ar fi in spatele dosarului lui Ponta.

"Inteleg ca guvernul Ponta trebuie sa plece. Ambasada, SRI, DNA, Ghinion si Gorghiu Dej au decis in acest sens. Ok. Dar nu pot sa-i faca lui Ponta un dosar pe bune?!?! Vin cu frectia asta penibila, autocontradictorie, abuziva si prescrisa?!

P.S. Acum o jumatate de an Ponta a obtinut peste cinci milioane de voturi. Procurorul Uncheselu Jean e insa mai smecher si prevaleaza. Asta ne spune presedintele Ghinion. Pentru ca Uncheselu Jean e infailibil. DNA e infailibil. S-a vazut clar in cazul Rarinca" a scris Mircea Badea pe pagina sa de Facebook.

Jurnalistul a venit cu o completare ulterioara, insistand pe ideea ca un procuror nu trebuie intrebat cu privire la formarea unui guver.

"Democratic institutional si concstituional e asa: alegerile genereaza un parlament, negocierile genereaza numele primului ministru. El isi face guvernul fix cum vrea. Daca il investeste Parlamentul, Guvernul devine legitim. Nicaieri nu scrie ca trebuie intrebat Uncheselu. Nici ca primul ministru trebuie sa aleaga oameni pe care nu-i cunoaste", a mai scris Mircea Badea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.