Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea, discurs tranșant după scandalul Gheboasă la Untold:'Despre asta e vorba la festivalu’ lu’ pește'

Captura foto Antena 3
Mircea Badea

După recentul scandal izbucnit în urma prestației artistului Gheboasă la ediția din 2023 a festivalului Untold, opinia publică s-a fragmentat în două tabere distincte. În acest context, Mircea Badea, cunoscut jurnalist de la Antena 3 CNN, și-a exprimat opinia clar și categoric. Incidentul controversat în care un număr considerabil de tineri au acompaniat cuvinte cu conotații obscene alături de Gheboasă a stârnit numeroase dileme legate de etică și responsabilitate în cadrul industriei muzicale.

În emisiunea sa "În Gura Presei", Mircea Badea a abordat această situație controversată, exprimându-și opinia cu sinceritate. El a subliniat că nu are o dispută personală cu Gheboasă și s-a arătat surprins de indignarea unor indivizi.

„Eu nu am o problemă cu ce cântă sau ce face domnul Gheboasă. Mă doare-n cot! Trap e un gen muzical – pentru mine muzica înseamnă cu totul altceva – internațional. Nu s-a inventat în România. Derivă din rap. Trap-ul este un fel de rap updatat, cumva pe steroizi. Nu am o problemă cu trapul. Există trap în orice țară civilizată. Unii spun că este horror, în timp ce alții sunt fanii trap. Pe mine mă doare-n cot!

Indignarea celor din spațiul public e că nu se poate să vină unul la festival și să cânte așa ceva. Întrebarea mea e: De ce nu se poate? Păi despre asta e vorba la festivalu’ lu’ pește! Dar când se duce copilul și ascultă Armin van Buuren, adică o aproape nesfârșită serie de sunete acute de alarmă de apartament și de vapor care solicită trecerea prin ecluză, timp de mai multe ore, e bine? Habar n-am!Datoria părinților și educatorilor care acum se lamentează, este să depășească cu mult sfera lamentărilor: Vai de mine ce generație! Nici eu nu sunt un mare fan al noilor generații, dar nu sunt un mare fan nici al vechilor generații. Nu sunt nici măcar fanul meu. Prin interzicere nu rezolvi ceva, dar prin deconstruirea și prin prezentarea culturii adevărate, a muzicii autentice, îl deconstruiești pe Gheboasă, dacă te deranjează Gheboasă. Pe mine mă doare-n cot!“, a mai transmis Mircea Badea.”, a declarat Mircea Badea în emisiunea sa.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.