Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea îi dă dreptate lui Gheboasă: 'Absolut corect!'

Radu Pop
Captura foto Antena 3
Mircea Badea

„A înjurat unul la un festival. Băi, sunt devastat sufletește. Zici că suntem o mănăstire de maici”, a spus Mircea Badea, la emisiunea sa de la Antena3-CNN, cu referire la versurile cântate de artistul Gheboasă la UNTOLD. „Scopul entertainmentului nu este educația”, mai spune prezentatorul TV.

”Reacția de bun simț e a lui Gheboasă. El zice o chestie cu care eu sunt de acord. În opinia mea are dreptate. Zice 'nu sunt la festival să educ copii'. Absolut corect! (...)

Scopul entertainmentului nu este educația. Educația se face acasă, la școală. Și eu am fost considerat controversat și 'vai de mine, poate se uită copiii'. Copiii n-au ce căuta la ora asta la televizor. Dacă un copil e la televizor nu e responsabilitatea mea. Eu vorbesc pentru un public de ora 23:34. 'Dar poate se uită copiii': dacă se uită, înseamnă că părinții lor sunt de vină. Deci nu pot să fiu eu responsabil. Deci tu ai copii și sunt eu responsabil pentru copiii tăi? Educă-ți copiii! Vrei să ți-i educ eu? De ce aș face asta? E responsabilitatea mea să-i educ eu? D-aia sunt ai tăi, să ți-i educi. De ce ai făcut copii? Ca să-i educ eu? Tu i-ai făcut și eu să-i educ? Eu fac entertainment, comentarii sau ce vreau eu. Nu e treaba mea să-ți educ copiii! Consideri că sunt nociv pentru copilul tău? Ai grijă să nu-l expui la ce elucubrez eu, ai grijă de el! Vrei să am eu grijă de copilul tău? Dar ce sunt, babysitter? Dacă voiam să fiu, mă făceam babysitter.

Tinerii ăia știau versurile pe dinafară. Le auziseră de multe ori în prealabil, din moment ce le știau pe dinafară”. Badea se întreabă retoric dacă acei copii „erau cu mami și cu tati, din moment ce minorii nu au voie singuri la festival”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.