Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea intervine în scandalul momentului: 'Lăsați-l pe Tudorel Toader. Iohannis a fost candidatul unui sistem'

Mircea Badea

Mircea Badea a vorbit miercuri seară, în pasa emisiunii „Sinteza zilei” cu „În gura presei”, despre documentele referitoare la numirea procurorului general, Augustin Lazăr.

DRAMĂ în tenisul feminin: Una dintre marile adversare ale Simonei Halep spune că are piciorul DISTRUS și se RETRAGE din tenis

„Ceea ce ne încurcă pe noi, oamenii de rând, să înțelegem această speță este Tudorel Toader. Îl scoatem complet din discuție. Există un document de clasare, să îl studiem pe acesta. Lăsați-l pe Tudorel Toader, acum avem un document, se numește ordonanța de clasare. Există declarația lui Augustin Lazăr, cu asta lucrăm. Avem acest document, care este un document oficial. Ce a făcut Tudorel Toader e secundar și foarte puțin important. Documentul este atât de tare, încât și ultimul prost va înțelege cât de crâncene sunt lucrurile. I-au clasat dosarul lui Iohannis, care era unul tăricel. Iohannis a fost „albit” cu două zile înainte de a-și depune candidatura. Realizezi că Iohannis a fost candidatul unui sistem”, a spus Mircea Badea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.