Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea, reacție furibundă după descinderile ANAF: 'Cretinisme și minciuni'

Mircea Badea

Vedetele Antenei 3 sunt disperate după ce luni au fost călcați de către ANAF care le-a dat termen ca în 5 zile să elibereze cele două clădiri din Băneasa. După emisiunile maraton de luni, Mircea Badea a revenit cu un text extrem de dur pe propriul blog. Realizatorul TV a lansat un atac furibund la adresa dușmanilor trustului Intact.

"Nu! ANAF nu vrea bani de la Antenă. Vrea sa o inchida. Ma uit la cretinismele si minciunile de pe net, ramforsate de cliseul suprem: legea e lege. Iata adevaruri concrete, ca de propaganda binomului mafiot sunt satul:

Citește și: DNA a dat o nouă lovitură: Reținere de la ANAF

1. Cladirile in care functioneaza trustul Intact sunt trecute de peste un an in proprietatea statului. De atunci, trustul a facut nenumarate demersuri oficiale pentru rezolvarea situatiei in cele doua moduri posibile: ori sa platim chirie, ori sa stabilim un calendar rezonabil pentru mutare. NICIUN RASPUNS DE LA ANAF UN AN SI JUMATATE!!!! Prima actiune ANAF: cea de ieri! Plecati in cinci zile. Asadar ANAF nu vrea bani. ANAF nu e de buna credinta. ANAF vrea doar sa ne inchida.

2.Celebrul teren din dosarul Telepatia nu a fost scos la licitatie nici acum. Pentru ca mafiotii “statului de drept” stiu ca nu se va prezenta nici dracu la licitatie: este un teren inutilizabil, bun doar ca subiect de propaganda.

3. Pentru fabrica Sanagra fiscul a refuzat oferta pe bani rezonabili facuta de un intreprinzator. A organizat doua licitatii cu preturi de pornire demente la care nu s-a prezentat NIMENI!!! Lista poate continua. Adevarul suprem: traim intr-un stat stalinist", a tunat Badea.

Citește și: Decizie de ultimă oră a Metrorex: Ce se întâmplă cu zona Eroilor

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.