Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chirurgul din cazul Floreasca a RĂBUFNIT: Pai ce, Beuran e piroman?

digi24.ro
mircea beuran

Chirurgul Mircea Beuran a declarat luni la Digi24  că nu a fost de față când pacienta de 66 de ani a luat foc pe masa de operații și că organizarea sălii și a substanțelor nu sunt responsabilitatea chirurgilor. Afirmațiile lui Beuran vin după ce s-a depus o plângere penală în acest caz, iar pe fir ar fi intrat și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

  • „Noi am explicat foarte clar cine a venit in ziua de internare la prima operatie, ce operatie s-a facut, evenimentul prin complicatia avuta, interventia chirurgicala de urgenta pentru ca pierdea sange pe mai multe cai. Echipa operatorie s-a mentionat, cu medic specialist, cu doi rezidenti care au fost, deci toata echipa care a intrat prima data stia cazul foarte bine.
  • Eu am venit in momentul in care pacienta era in blocul operator mutata in alta sala si am continuat interventia. Am intrebat daca se pastreaza urmele acestui eveniment si mi s-a spus ca s-au strans toate lucrurile si s-au pus intr-un sac si acest lucru a fost confirmat si ieri, asa incat o parte din lucrurile de care suntem acuzati ca musamalizam, chirurgul e chemat sa rezolve operatia, problema de organizare a salii, substantele folosite intra in gestiunea oamenilor angajati sa deserveasca sala de intervenie, asadar nu vreau sa amestecam. Poporul asta trebuie sa inteleaga care este adevarul.
  • Aud ca Beuran a dat foc pacientei. Vi se pare firesc? Pai ce, Beuran e piroman? Nu am fost in sala in momentul acela”, a spus Beuran.

Pacienta în vârstă de 66 de ani care a luat foc pe masa de operații de la Spitalul Floreasca a murit duminică seară.

Citește și: Traian Băsescu, ATAC SPUMOS: 'Dacă e o gaură neagră în Guvern, este Raluca Turcan' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.