Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE Cazul Floreasca, preluat de Serviciul Omoruri: dosar penal de ucidere din culpă

Ultima Ora breaking news

UPDATE Având în vedere decesul persoanei, Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei s-a sesizat din oficiu și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, a transmis Poliția Capitalei.

Serviciul Omoruri al Poliției Capitalei a deschis un dosar penal de ucidere din culpă după ce femeia care a ars pe masa de operații de la Spitalul Floreasca a murit duminică seară, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Polițiștii din cadrul Serviciului Omoruri au preluat ancheta cazului de la Floreasca și au deschis un dosar penal de ucidere din culpă după ce femeia care a ars pe masa de operații a murit duminică seară.

Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că este așteptat rezultatul autopsiei.

Ministrul Sănătății Victor Costache a declarat că speră, ca după decesul femeii care a luat foc la Floreasca, să învățăm cu toții astfel încât în niciun spital din România să nu mai existe o astfel de situație.

O pacientă a fost arsă pe masa de operații la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce un chirurg ar fi greșit substanțele de dezinfecție, iar la contactul cu electrocauterul, pielea femeii a luat foc. Anunțul a fost făcut de deputatul Emanuel Ungureanu.

Ministrul Sănătății a aflat târziu despre caz și a trimis Corpul de Control la Spitalul Floreasca. De asemenea, Poliția Capitalei și Colegiul Medicilor s-au autosesizat.

Citește și: Traian Băsescu, ATAC SPUMOS: 'Dacă e o gaură neagră în Guvern, este Raluca Turcan' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.